Sárhida

Kezdőlap

Falunap - 2010. július 3. - 2010.06.23.

2010. július 3-án (szombaton) ismét Falunap. A programok délután kezdődnek a focipályán és a környékén. Késő délután/este kulturális műsor. A programon részt vesznek a kárpátaljai Sárosoroszi község képviselői is.

Honlap-prezentáció - 2010.06.23.

2010. június 23-án este 8 órai kezdettel kerül sor a helyi kultúrházban a hamarosan induló www.sarhida.hu internetes oldal bemutatójára. A találkozón a honlap mellett szó lesz a „Sárhidai Hírek” hírlevél továbbfejlesztéséről, a településen működő eMagyarországPont szolgáltatásairól valamint a most alakuló kárpátaljai testvérközségi kapcsolat tervezett programjairól.

Ezüstmise - 2010.06.23.

Kovács Tamás a Sárhidán és Bakon immár harmadik éve szolgálatot tevő plébános 2010. június 20-án hálaadó szentmise keretében emlékezett meg pappá szentelésének 25. évfordulójáról. A baki templomban régen voltak ilyen sokan, hiszen az ezüstszentmisén a plébános úrral együtt ünnepelt közel háromszáz hívő és három lelkiatya is. A szentmise végén Kovács Tamás plébános köszönetet mondott a paptársaknak, a kórusnak, a híveknek és külön megdicsérte azokat, akik összetartásukkal, összefogásukkal szép példát mutattak, és nagyon szép köszöntő műsorral lepték meg ezen jeles alkalomból. A szentmise után a templom előtt felállított sátorban terített asztal, agapé várta a híveket.
Huszonöt éves papi jubileum alkalmából szeretettel köszöntjük és kívánjuk, hogy papi szolgálatában, egyházi tevékenységében továbbra is kísérje az Úr áldása a plébános urat.
"...Negyed század az oltár zsámolyán / napsugárban, hulló könnyben, vészben / Áldozat a lelkekért egészen! / Légy üdvözölve, áldva, jó Atyánk!?

Képviselőtestületi ülés - 2010.06.21.

Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2010. június 23-án délután 5 órai kezdettel ülést tart. Az ülés helye: Sárhida - Polgármesteri Hivatal. Minden érdeklődőt szeretettel várunk !