Sárhida

Kezdőlap

Idősek Napja - 2017.12.11.

Ez alkalommal igazán nagy érdeklődés kísérte a falu idősek napi programját Sárhidán, amely immár hagyományosan advent első vasárnapján került megrendezésre. Az első gyertyát a falu legidősebb jelen lévő lakója Porgányi Béla bácsi gyújtotta meg. Az önkormányzat meghívását elfogadó több mint 100 szépkorú hallgatta és nézte meg a helyi dalkör, az óvodások illetve a Dynamite Dance Tánccsoport fergeteges produkcióit. Fellépett még egy félórás népzenei műsorral a Regős Zenekar is, akiket szintén nagy lelkesedéssel fogadott a közönség. A kerek évfordulósok közül Mázsa Ferenc polgármester köszöntő beszéde után külön megajándékozta a 80. születésnapját ünneplő Fülöp Gyulánét és Tornyos Lajost. A vacsora utáni hangulatfelelősök, Balázs Henrietta, Jakab József és a harmonikás Gáspár Géza, késő estig nagyon jó hangulatban tartották a nótázni vágyókat, akik elmondásuk szerint egyébként sem siettek volna, hiszen az esti szuperhold beragyogta hazafelé tartó útjukat. A hosszan kitartó nótás csapat itt hallható: https://youtu.be/-QkL0UYgOxw. További képek a település honlapján, a www.sarhida.hu oldalon láthatók. Köszönjük, hogy megtisztelték rendezvényünket, jövőre ugyanitt Önökkel !

Hírlevél friss hírekkel - 2017.11.24.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizenegyedik száma, a 2017. novemberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal ismét 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

Adventi programok - 2017.11.24.

Sárhida Község Önkormányzata a helyi civil szervezetekkel és intézményekkel közösen az idén is megszervezi a december 3-tól kezdődő adventi időszakban a már jól bevált közösségi programjait. A részletekről a mellékelt meghívóból tájékozódhat. Mindenkit szeretettel várumk a rendzvényekre !

Hírlevél friss hírekkel - 2017.10.28.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizedik száma, a 2017. októberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal ismét 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

Szociális tűzifa - 2017.10.23.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásról szóló jogszabály alapján az Önkormányzat a szociális helyzete alapján rászoruló igénylőknek a település vonatkozásában ebben a támogatási időszakban mindösszesen 43 erdei m3 tűzifa támogatást tud biztosítani. A támogatás feltételeiről a mellékelt hirdetményből tájékozódhat. Üdvözlettel: Mázsa Ferenc polgármester

Bursa Hungarica - 2017.10.23.

Ezúton értesítjük Sárhida község lakosságát, hogy Önkormányzatunk az Emberi Erőforrások Minisztérium által megbízott Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel Együttműködve 2018. évre kiírja az „A” és „B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. További részletek a mellékelt felhívásban.