Sárhida

Kezdőlap

Falunapi program - 2018.07.01.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 2018. július 7-én (szombaton) a településünk sportpályáján és környékén immáron hagyományosan megrendezésre kerülő falunapi rendezvényünkön. A sokszínű program keretében többek között ugrálóvár, légvár,, csillámtetoválás és arcfestés várja a gyerekeket, de bemutatkozik a Rendőrség és a Magyar Autóklub is egy közlekedésbiztonsági sátorral, illetve a Magyar Honvédség is kitelepül. A kulturális programban sok tánc, nóta és dal szerepel, fellépnek a Magyar Operett Orfeum tagjai, de a Zalai Táncegyüttes Senior Csoportja is bizonyára nagy érdeklődésre számot tartó, fergeteges műsorral lép fel. Újdonság lesz a Gombosszegi Lovas Udvar produkciója. Az ételekről helyi csoportok gondoskodnak, lesz gyros, pásztor tarhonya, matyó gulyás, körömpörkölt, lecsós tészta, sült kolbász, pitzza, palacsinta és hot-dog. Bővebben a rendezvény meghívójában olvashat a programról. Jó szórakozást kívánunk !

Hírlevél friss hírekkel - 2018.06.23.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei hatodik száma, a 2018. júniusi kiadás. Nyomtatott formában, fekete fehér kivitelben ezúttal is 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

Nyári diákmunka - 2018.06.08.

A korábbi évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul az idei nyáron is. A program keretében a 16-25 év közötti diákok kaphatnak a területi, települési önkormányzatoknál vagy önkormányzati fenntartású intézményeknél munkalehetőséget.További részletek a mellékelt felhívásban. Üdvözlettel: Mázsa Ferenc polgármester

Hírlevél friss hírekkel - 2018.05.19.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei ötödik száma, a 2018. májusi kiadás. Nyomtatott formában, fekete fehér kivitelben ezúttal is 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

"Így tedd rá!" avató - 2018.05.14.

Nagy örömmel és büszkeséggel osztom meg, hogy 2018. május 18-án, pénteken 16 órakor Zala megyében elsőként óvodánkban "Így tedd rá!" referencia intézmény avatásra kerül sor.  A mellékelt meghívóval szeretettel várunk minden érdekődőt az ünnepségen. Tisztelettel: Takácsné Gál Andrea óvodavezető

Óvodai beiratkozás - 2018.05.02.

Az óvodai jelentkezés a 2018/2019-es nevelési évre, azaz a 2018. szeptember 1. és a 2019. augusztus 31. közötti időszakra a Göcsej Kapuja Bak Óvoda és ÁMK óvodáiban a mellékelt felhívás alapján zajlik.