Sárhida

Kezdőlap

Változás az orvosi rendelésben - 2016.12.07.

Értesítjük kedves betegeinket, hogy Dr. Tóthbán Beáta szülési szabadsága miatt a helyettesítés és a baki orvosi rendelő nyitvatartása 2016. december és 2017. január hónapokban a hirdetményben szerepeltek szerint történik.

Megjött a Mikulás! - 2016.12.06.

December 4-én délután az Óvoda és az Önkormányzat szervezésében a zsúfolásig megtelt kultúrházban várakozó gyermekek, szülők és nagyszülők két rajzfilmet tekinthettek meg kivetítőn, majd izgatottan lesték, mikor érkezik meg a nagy szakállú, aki erőteljes kopogással jelezte jöttét. Az óvodások zenés-verses köszöntője után mindenki megelégedésére kiosztotta a jó gyerekeknek szánt ajándékot, és megígérte, hogy jövőre is eljön. Végezetül meggyújtotta az adventi koszorú második gyertyáját.

Bűnmegelőzési információk - 2016.12.01.

Az év végi ünnepek közeledtével a főbb közlekedési útvonalakon valamint a bevásárló- és üzletközpontok környékén megnövekszik a személy- és gépjárműforgalom. A karácsonyi bevásárlások idején fáradtabbak, figyelmetlenebbek lehetünk, kedvezve ezzel a tolvajoknak. További tudnivalók az önkormányzati hírlevélben. A 2011-ben hatályba lépett jogszabályváltozások következtében kibővült a szabadon birtokolható polgári célú pirotechnikai termékek köre. Hogy mire ügyeljünk a szilveszteri időszakban, arról a lakossági hírlevél ad további információkat. Már csak néhány nap és itt a téli szünet! Karácsony, Szilveszter, pihenés, esetleg sítúra. Ajándékok, rokonok, haverok, buli, evés, ivás, punnyadás, de semmiképpen sem tanulás. Gondtalan, boldog időszak. Azonban vigyázz, hogy a gondtalanság ne csapjon át gondatlanságba! Ehhez nyújtunk segítséget néhány jó tanáccsal az oktatási hírlevélben. Üdvözlettel: Zala Megyei Rendőr főkapitányság Elektronikus Bűnmegelőzési Rendszere

Vidám szépkorú találkozó - 2016.11.29.

2016. november 27-én vasárnap délután 4 órai kezdettel került megrendezésre az „Idősek Napja” rendezvény településünkön. A karácsonyi várakozási időszak kezdetét jelezve a legfiatalabb nyugdíjas, Tornyos József meggyújtotta az első adventi gyertyát. A műsorban a polgármesteri köszöntő után a 85. születésnapos Soós Tiborné Irén nénit illetve Pete Tamásné Ibi nénit, mint a legidősebb női résztvevőt illetve az abszolut korrekorder Porgányi Béla bácsit köszöntöttük a 90. születésnapja alkalmából. Utána elsőként a Sárhidai Dalkör tréfás jelenete következett, majd a helyi óvodások műsora melengette a szülők és nagyszülők lelkét. A nemrégiben műsoros CD-t készítő Dalkör ismét a színpadra lépett és jó hangulatú borozós jelenete már megágyazott az esti jókedvnek. Ehhez a hangulathoz még jócskán besegített a Jurina Bea és Bellus Attila temperamentumos operett műsora, melybe nagy örömmel és sikerrel tudták bevonni az egyre dalosabb kedvre derülő szép korúakat is. A rendezvényen az önkormányzat megköszönte a településen szociális gondozónőként szolgálatot teljesítő Szabó Istvánné Marika időseket segítő lelkiismeretes munkáját, az Együtt Sárhidáért Alapítvány pedig a köszönet után egy vércukorszint mérő készülékkel járult hozzá a munkája segítéséhez. Önkormányzatunk nevében köszönet az előkészítő és lebonyolító munkáért valamennyi kollégámnak és köszönet a fellépőknek valamint a felkészítőknek. A rendezvényről további képek a honlapunk galériájában tekinthetők meg. Üdvözlettel: Mázsa Ferenc polgármester

Hírlevél friss hírekkel - 2016.11.26.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizenegyedik száma, a 2016. novemberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt már olvasható.

Hírlevél friss hírekkel - 2016.10.29.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizedik száma, a 2016. októberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt már olvasható.