Sárhida

Kezdőlap

Szépen szól a sárhidai nagyharang... - 2016.12.12.

A Sárhidai Dalkör nagy álma vált valóra azzal, hogy dalcsokraiból fenti címmel saját CD-t készített. A lemezen 9 összeállítás hallható, zömében zalai, illetve fejér megyei, szatmári népdalcsokrok, valamit bordalok, és egy vidám borozgató összeállítás. A megjelenést községünk önkormányzata és az Együtt Sárhidáért Alapítvány támogatása tette lehetővé. Az érdeklődők számára a CD hozzáférhető lesz a december 18-ai karácsonyi műsor alkalmával a kultúrházban. Jótékony támogatásával  Ön is hozzájárulhat a dalkör további sikeres működéséhez. Rövid bemutató a CD lemezből.

Gaudete - Örvendjetek - 2016.12.12.

2016. december 11-én, az adventi időszak örvendezés vasárnapján az önkormányzat közösen a helyi civil szervezetekkel és intézményekkel megvendégelte a kultúrház előtti térre látogatókat. A szabadtéri betlehemen elhelyezett koszorún Hajdu Lászlóné Piri néni, a Sárhidai Dalkör tagja gyújtotta meg a harmadik gyertyát. Ezt követően a nagyon kellemes esti időben a Sárhida Sportegyesület, az Egészséges Életért Egyesület, az Együtt Sárhidáért Alapítvány valamint a Sárhidai Dalkör és a Kézimunka Szakkör kínálta az ajándékait. A forralt bor, a forró puncs és tea kíséretében a finomabbnál finomabb édes és sós sütemények nagyon jól estek az önfeledten örvendező és az élet fontos dolgairól beszélgető közönségnek. További képek a honlapunk galériájában tekinthetők meg.

Közmeghallgatás - 2016.12.09.

Ezúton értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Sárhida Község Önkormányzati Képviselőtestülete 2016. december 14-én (szerdán) este 6 órai kezdettel tartja a törvényi előírásoknak megfelelő, kötelező évi egyszeri közmeghallgatását a Kultúrházban. Beszámoló hangzik el a 2016. évi eseményekről, a 2017. évi tervekről valamint a jelenlévők megtehetik közérdekű észrevételeiket és javaslataikat. Mindenkit szeretettel várunk ! Üdvözlettel: Mázsa Ferenc polgármester

Civil Karácsony - 2016.12.07.

Sárhida Község Önkormányzata, a helyi civil szervezetek és intézmények mindenkit nagy szeretettel várnak a „CIVIL KARÁCSONY” rendezvényükre. 2016. december 11-én délután 16 órakor meggyújtjuk a harmadik gyertyát a szabadtéri betlehemnél az adventi koszorún. Ezt követően a felállított sátraknál a civil szervezetek forró teával, punccsal és forralt borral valamint édes süteményekkel és sós pogácsával vendégelik meg a rendezvény látogatóit. További részletek a meghívóban.

Változás az orvosi rendelésben - 2016.12.07.

Értesítjük kedves betegeinket, hogy Dr. Tóthbán Beáta szülési szabadsága miatt a helyettesítés és a baki orvosi rendelő nyitvatartása 2016. december és 2017. január hónapokban a hirdetményben szerepeltek szerint történik.

Megjött a Mikulás! - 2016.12.06.

December 4-én délután az Óvoda és az Önkormányzat szervezésében a zsúfolásig megtelt kultúrházban várakozó gyermekek, szülők és nagyszülők két rajzfilmet tekinthettek meg kivetítőn, majd izgatottan lesték, mikor érkezik meg a nagy szakállú, aki erőteljes kopogással jelezte jöttét. Az óvodások zenés-verses köszöntője után mindenki megelégedésére kiosztotta a jó gyerekeknek szánt ajándékot, és megígérte, hogy jövőre is eljön. Végezetül meggyújtotta az adventi koszorú második gyertyáját.