Sárhida

Kezdőlap

Boldog Új Évet ! - 2017.12.31.

Kellemes Ünnepeket - 2017.12.23.

Hírlevél friss hírekkel - 2017.12.14.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizenkettedik száma, a 2017. decemberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal ismét 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

Bűnmegelőzési információk - 2017.12.14.

Az adventi idő, december az év legsötétebb időszaka, korán besötétedik, későn virrad. Az embernek van ideje elgondolkozni esténként. Előjönnek a mindennapi apró-cseprő ügyek mellett a komolyabb kérdések is, az év végi összegzés sokak számára a gondok számbavételét jelenti. A karácsonyi hírlevél további gondolatokat rejt a szeretet ünnepéről. Az év végi ünnepek közeledtével a főbb közlekedési útvonalakon, valamint a bevásárló- és üzletközpontok környékén megnövekszik a személy- és gépjárműforgalom. A karácsonyi bevásárlások idején fáradtabbak, figyelmetlenebbek lehetünk, kedvezve ezzel a tolvajoknak. További hasznos információk a bevásárlások biztonságával kapcsolatban az önkormányzati hírlevélben. Már csak néhány nap és itt a téli szünet! Karácsony, Szilveszter, pihenés, esetleg sítúra. Ajándékok, rokonok, haverok, buli, evés, ivás, punnyadás, de semmiképpen sem tanulás. Gondtalan, boldog időszak. Azonban vigyázz, hogy a gondtalanság ne csapjon át gondatlanságba! Hogy mire kell még ügyelni a téli szünetben, arról az oktatási hírlevél ad további tudnivalókat. Novemberben megkezdődik a karácsonyi vásárlások időszaka. Ennek során az online vásárlás és az online fizetés is egyre népszerűbb. Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban és az aukciós portálokon történő vásárlás. Az online vásárlás további rejtelmeiről szól a lakossági hírlevél. Tisztelettel: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Elektronikus Bűnmegelőzési Rendszere

Idősek Napja - 2017.12.11.

Ez alkalommal igazán nagy érdeklődés kísérte a falu idősek napi programját Sárhidán, amely immár hagyományosan advent első vasárnapján került megrendezésre. Az első gyertyát a falu legidősebb jelen lévő lakója Porgányi Béla bácsi gyújtotta meg. Az önkormányzat meghívását elfogadó több mint 100 szépkorú hallgatta és nézte meg a helyi dalkör, az óvodások illetve a Dynamite Dance Tánccsoport fergeteges produkcióit. Fellépett még egy félórás népzenei műsorral a Regős Zenekar is, akiket szintén nagy lelkesedéssel fogadott a közönség. A kerek évfordulósok közül Mázsa Ferenc polgármester köszöntő beszéde után külön megajándékozta a 80. születésnapját ünneplő Fülöp Gyulánét és Tornyos Lajost. A vacsora utáni hangulatfelelősök, Balázs Henrietta, Jakab József és a harmonikás Gáspár Géza, késő estig nagyon jó hangulatban tartották a nótázni vágyókat, akik elmondásuk szerint egyébként sem siettek volna, hiszen az esti szuperhold beragyogta hazafelé tartó útjukat. A hosszan kitartó nótás csapat itt hallható: https://youtu.be/-QkL0UYgOxw. További képek a település honlapján, a www.sarhida.hu oldalon láthatók. Köszönjük, hogy megtisztelték rendezvényünket, jövőre ugyanitt Önökkel !

Hírlevél friss hírekkel - 2017.11.24.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizenegyedik száma, a 2017. novemberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal ismét 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.