Sárhida

Kezdőlap

Hírlevél friss hírekkel - 2017.11.24.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizenegyedik száma, a 2017. novemberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal ismét 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

Adventi programok - 2017.11.24.

Sárhida Község Önkormányzata a helyi civil szervezetekkel és intézményekkel közösen az idén is megszervezi a december 3-tól kezdődő adventi időszakban a már jól bevált közösségi programjait. A részletekről a mellékelt meghívóból tájékozódhat. Mindenkit szeretettel várumk a rendzvényekre !

Hírlevél friss hírekkel - 2017.10.28.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei tizedik száma, a 2017. októberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal ismét 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt található.

Szociális tűzifa - 2017.10.23.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásról szóló jogszabály alapján az Önkormányzat a szociális helyzete alapján rászoruló igénylőknek a település vonatkozásában ebben a támogatási időszakban mindösszesen 43 erdei m3 tűzifa támogatást tud biztosítani. A támogatás feltételeiről a mellékelt hirdetményből tájékozódhat. Üdvözlettel: Mázsa Ferenc polgármester

Bursa Hungarica - 2017.10.23.

Ezúton értesítjük Sárhida község lakosságát, hogy Önkormányzatunk az Emberi Erőforrások Minisztérium által megbízott Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel Együttműködve 2018. évre kiírja az „A” és „B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. További részletek a mellékelt felhívásban.

Településképi fórum - 2017.10.16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet tervezettel kapcsolatban tartandó lakossági fórumra mellékelt meghívó szerint 2017. október 19-én (csütörtökön) délután 15 órára a Polgármesteri Hivatalba. Üdvözlettel: Mázsa Ferenc polgármester