Sárhida

Kezdőlap

Bursa Hungarica pályázati felhívás - 2016.10.28.

Ezúton értesítjük Sárhida község lakosságát, hogy Önkormányzatunk az Emberi Erőforrások Minisztérium által megbízott Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel Együttműködve 2017. évre kiírja az „A” és „B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. További részletek a mellékelt felhívásban.

Bűnmegelőzési információk - 2016.10.05.

A mikrocenzus népesség-összeírás, amely két népszámlálás között követi nyomon a társadalmi folyamatokat mintavételes felméréssel. Az idei mikrocenzusra 2016. október 1. – november 8. között kerül sor. Kérjük figyelmesen olvassa el a rendőrség tanácsokat az önkormányzati hírlevélben. A legtöbb vadelütés miatt bekövetkező baleset anyagi kárral végződik, esetenként azonban súlyos személyi sérüléssel is járhat. Jó tanácsok a vadbalesetek megelőzése érdekében a lakossági hírlevélben. Sokat hallottál már az Internetről, de nem tudod pontosan mi is az? Bibi, a méhecske, barátaival együtt elmagyarázza neked, hogy mi az és mi mindenre figyelj, ha netezel! Látogass el a biztonságos internet oldalra, hallgasd meg a meséket és játssz! Bővebb információ az oktatási hírlevélben. Tisztelettel: Zala Megyei Rendőrfőkapitányság Elektronikus Bűnmegelőzési Rendszere

Hírlevél friss hírekkel - 2016.09.30.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei kilencedik száma, a 2016. szeptemberi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal 4 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt már olvasható.

Új fotóalbumok - 2016.09.30.

Két kibővített fotóalbum került fel a honlapunk galériájába: a tavaszi március 15-ei ünnepségünk alkalmával a kopjafa előtt illetve a kultúrházban készült fotókból találhatnak az érdeklődők egy összeállítást illetve a sikeres nyári, júliusi tartalmas falunapunk izgalmas pillanatait szedtük egy csokorba. Jó böngészést kívánunk !

Hírlevél friss hírekkel - 2016.08.26.

Elektronikus formában már olvasható a "Sárhidai Hírek" hírlevél idei összevont hetedik-nyolcadik száma, a 2016. júliusi-augusztusi kiadás. Nyomtatott formában, fekete-fehér kivitelben ezúttal 8 oldalon a jövő hét elején juttatjuk ki az újságot valamennyi háztartásba. A legújabb szám aktualitásokkal itt már olvasható.

Bűnmegelőzési információk - 2016.07.06.

A nyár nemcsak a vakáció, hanem sajnos egyben a betörések időszaka is. Míg a család zavartalanul tölti pihenését, addig szemfüles betörők a felügyelet nélküli lakásban pillanatokon belül hatalmas anyagi és lelki károkat okozhatnak a tulajdonosoknak. További hasznos részletek a lakossági hírlevélben. Nem mind arany, ami fénylik, tartja a mondás. S ugyancsak nem mind valódi papírpénz, ami annak látszik. Arról, hogy mi a teendő hamis bakjegyekkel való találkozáskor az önkormányzati hírlevél ad további tudnivalókat, míg a bankjegyek valódiságának ellenőrzéséről a tájékoztató informál minket. Üdvözlettel. Zala megyei Rendőrfőkapitányság Elektronikus Bűnmegelőzési Rendszere