Sárhida

Kezdőlap

Kellemes ünnepeket ! - 2010.12.25.

Évzáró az Önkormányzatnál - 2011.03.25.

Mázsa Ferenc polgármester december 21-én délután 1 órára óévbúcsúztatóra hívta a település intézményeinek valamint a Polgármesteri Hivatalnak a dolgozóit. Néhány gondolatban vázolta a falu előtt álló fontosabb feladatokat, szólt az együttgondolkodás és az egy célért való küzdés fontosságáról, valamint elvárásairól. Lélekszámunkhoz mérten viszonylag kevés az Önkormányzathoz tartózó dolgozók száma, éppen ezért is nagyon fontos a szoros együttműködés az oktatási intézményekkel az egyes programok szervezését illetően. Ebbe a tevékenységbe segített be nagyon hatékonyan az elmúlt időszakban a TÁMASZ helyi dolgozója, Faragó Gézáné Rózsi, akinek ezúton is köszönetet mondunk munkájáért. A dolgozók egy köszönőkártyával ellátott kis jelképes ajándékot kaptak, majd pedig közös pezsgős koccintással kívántak egymásnak békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog újévet.

Sokan voltak a "Mindenki Karácsonya" rendezvényen - 2010.12.21.

A kissé felemásra sikeredett negyedik gyertyagyújtás örülményeit feledtetve egy tartalmas ünnepi programmal várták a szervezők az érdeklődőket az immár hagyományos Falukarácsony rendezvényre. Az óvodások, az iskolások, a gyermek és a felnőtt táncosok valamint a humort sem nélkülöző Sárhidai Dalkör műsora után a település civil szervezetei vendégelték meg az igazán nagyon szép számban megjelent vendégeket. Ismételten bebizonyosodott, hogy kicsi a Kultúrház befogadóképessége. Nagyon jó hangulatban, változatos étkeket és italokat kóstolgatva telt az este. Jövőre mindenkivel ugyanitt találkozzunk !

Kultúrházvezető - Pályázati felhí­vás - 2010.12.12.

Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete a 2010. december 9-én megtartott ülésén tárgyalt a korábban kiírt "Kultúrház-vezetői" pályázatról is. Néhány ponton módosult a kírás, mely alapján továbbra is "gazdát" keres a település a Kultúrháznak. A programok összefogására, új klubok alakítására, az egész ház működtetésére keresünk érdeklődő vállalkozókat. A módosított részletes felhívás megtekinthető és letölthető innen .

Falugyűlés közmeghallgatással - 2010.12.12.

Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2010. december 15-én este 6 órai kezdettel a Kultúrházban közmeghallgatással egybekötött falugyűlést tart. A jövőbeli elképzelésekről, tervekről lesz elsősorban szó, minden érdeklődőt szeretettel vár az Önkormányzat. A pontos program itt tekinthető meg.

Harmadik adventi vasárnap - 2010.12.12.

December 12-én, vasárnap ismét sokan összegyűltek a település központjában a szabadtéri betlehem előtt. Ez alkalommal a rózsaszín, az öröm vasárnapját kifejező harmadik adventi gyertya meggyújtására került sor. A gyertyát a szomszédos, Bak településről érkezett Széchényi Hanna Kórus vezetője, Béresné Simon Eszter lobbantotta fel. Ezt követően a kórus egy gyönyörű, karácsonyi ünnepi műsort adott, majd pedig a jelenlévők az Együtt Sárhidáért Alapítvány által felajánlott megvendégelésben vettek részt.