Sárhida

Kezdőlap

Képviselőtestületi ülés - 2010.07.21.

Sárhida Község Önkormányzati Képviselő-testülete valamint Bak és Zalatárnok Községek képviselő-testületei 2010. július 22-én délután fél hat órai kezdettel együttes ülést tartanak. Az ülés helye: Bak - Körjegyzőség. Az ülésen a Göcsej Kapuja Bak ÁMK pénzügyi csoportjának jelenlegi helyzetéről és jövőbeni működési feltételeinek megbeszéléséről lesz szó. Minden érdeklődőt szeretettel várunk !

Göcseji Aratónapok - 2010.07.13.

2010. július 9-11. között került megrendezésre a XXII. Megyei Kézikaszás Arató és Cséphadarós Cséplőverseny Nován. A programot aratási étel- és italbemutató valamint aratási főzőverseny színesitette. Településünket - a korábbi évekhez hasonlóan - idén is a Sárhidai Dalkör képviselte. A "Sárhidai Búzavirágok" csapat a Kisbandás Kézikaszás Aratás kategóriában különdíjban részesült. Gratulálunk a szereplésükhöz !

Falunapi programok kárpátaljai vendégekkel - 2010.06.29.

Július 3-án (szombaton) délelőtt 9 órakor kezdődnek a programok. A rendezvényt ez alakommal a település a helyi cigány kisebbségi önkormányzattal közösen szervezi. A délelőtti program a települések közötti roma labdarugó torna 1. fordulójával indul. Utána a diósdi Történelmi Bajvívó Egyesület bemutatója lesz, majd települések közötti roma labdarúgó torna 2. fordulója következik. Délután 3 órakor a Sárhidai Öregfiúk - Landorhegyi LSC női futballcsapat öszecsapására kerül sor. 17 órától Géza Karaoke műsora, majd az este 6 órakor kezdődő kulturális programban fellépnek: Söjtöri Vörös Rózsák Tánccsoport, a Sárhidai Dalkör, a helyi West Dance Tánccsoport, Kránicz Ferenc és Török Rebeka valamint a Sárhidai, a Bocföldei és a Baki Tánccsoportok. Este 8 órától Póta László előadóművész élő műsora következik és a programot este 9 órától a modern mulatós zene új csillaga Szabrina zárja. A rendezvényen részt vesz az Együtt Sárhidáért Alapítvány kezdeményezésével kialakított testvértelepülési kapcsolat keretében a kárpátaljai Sárosorosziból hozzánk érkező csoport is.

Csereprogram Kárpátaljával - 2010.06.23.

A kárpátaljai testvértelepüléssel kialakítandó kapcsolat keretében sárhidai kulturális-művészeti-ifjúsági csoport utazik Kárpátaljára várhatóan 2010. augusztus 19-23. között. A részletes program és a jelentkezés feltételei a Sárhidai Hírek következő számában.

Kirándulás a Balaton-felvidékre - 2010.06.23.

2010. július 24-én (szombaton) az Együtt Sárhidáért Alapítvány egynapos kirándulást szervez. Cél: Balaton-felvidék. A részletes program a Sárhidai Hírek júliusi számában.

Falunap - 2010. július 3. - 2010.06.23.

2010. július 3-án (szombaton) ismét Falunap. A programok délután kezdődnek a focipályán és a környékén. Késő délután/este kulturális műsor. A programon részt vesznek a kárpátaljai Sárosoroszi község képviselői is.