Image
Image
Image

Húsvéti Fészekrablás 2022.04.16.

20220330 100756A tavalyi évhez hasonlóan, megfelelő létszámú jelentkező esetén, idén is megrendezzük a „Húsvéti fészekrablás” programot településünkön.

Ez egy adok- kapok játék! 

A játék lényege, hogy a fészekrakók a házuk elé jól látható fészket építenek. Egy kis húsvéti dekorációnak is nagyon örülnénk, de az természetesen nem kötelező. A fészekbe mindenki tegyen olyan dolgokat, amiről gondolja, hogy a fészekrablók örülni fognak neki. Ezek lehetnek kézzel készített kisebb ajándékok, festett vagy csoki tojások, más édesség, vagy egyenként becsomagolt és nem romló sütemény... stb. A lényeg, hogy ne essen senki túlzásba, mindenki kizárólag csak apróságokban gondolkodjon! 

Nagyszombaton (Április 16.) a gyerekek, szüleik kíséretében – mivel ez inkább a kisebbekről szól majd – megkeresik a fészkeket és az abban található ajándékokból választanak egyet. Viszont ugyanúgy, mint tavaly, a rablóknak cserébe valami apróságot a fészekben kell hagyni. Itt sem kell nagy dologra gondolni, a lényeg, hogy a gyerekek maguk készítsék.

A fészkek 10 órától 17 óráig "látogathatóak" .

A térképet a fészkek helyéről a tavalyihoz hasonlóan a játék reggelén töltjük fel  a "Sárhida Közössége" csoportba.

Reméljük, minél többen részt vesznek a programban és szereznek örömet a húsvéti dekorációkkal, valamint a nyuszifészkekkel a faluközösségnek és a gyerekeknek!

Aki szívesen részt venne a játékban fészekrakóként, kérjük 2022. április 9-ig jelezze nekem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy +36304323429-es telefonszámon!

Tisztelettel, Nagy Marianna polgármester